Self Clear Μονό Τεστ Εγκυμοσύνης, ανιχνεύει την κύηση από τη 5η μέρα της πιθανής σύλληψης, 1 τμχ

Self Clear Μονό Τεστ Εγκυμοσύνης, ανιχνεύει την κύηση από τη 5η μέρα της πιθανής σύλληψης, 1 τμχ

  • Κωδικός: 055690
Διαθέσιμο

Αρχ. τιμή: 14,30€ 5,14€

Κερδίζεις 5.14 πόντους

EUROMED

Το τεστ εγκυμοσύνης Self Clear είναι το μοναδικό τεστ εγκυμοσύνης στην Ελληνική αγορά που ανιχνεύει την κύηση από τη 5η μέρα της πιθανής σύλληψης

*(εως και 10 ημέρες νωρίτερα από όλα τα άλλα)

 

με ευαισθησία 10mlU/ml
με ακρίβεια 100%
με πιστοποίηση CE 0197

 

Τεστ εγκυμοσύνης ατομικής χρήσης πλευρικής ροής (ούρων). Είναι μια ταχεία, ενός βήματος χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα, σαν βοήθημα για την ανίχνευση της εγκυμοσύνης. Το τεστ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό αντισωμάτων, συμπεριλαμβανόμενου ενός μονοκλωνικού αντισώματος hCG, για τον επιλεκτικό προσδιορισμό των αυξημένων επιπέδων της hCG.

 

Η εξέταση πραγματοποιείται ουρώντας πάνω στο ρύγχος απορρόφησης ή βυθίζοντας το ρύγχος στα ούρα και διαβάζοντας το αποτέλεσμα στις έγχρωμες γραμμές. Μην το χρησιμοποιήσετε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία. Διατηρήστε το σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία 2 - 30C (36 - 86F) και μην το καταψύχετε. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. 

 

Το Self ClearΤΜ απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως αν έχουν σταθερό κύκλο ή όχι.
Δεν χρειάζεται να υπολογίζεις τους κύκλους των τελευταίων μηνών και να περιμένεις πολλές ημέρες για να κάνεις το τεστ, αλλά μόνο 5 ημέρες μετά τη σύλληψη *, αφού είναι το μόνο που σαν αφετηρία έχει τη σύλληψη και όχι την καθυστέρηση έλευσης της περιόδου.
Αυτή είναι και η σημαντική του διαφορά με τα άλλα τεστ.
 

ΧΡΗΣΗ: Αφαιρέστε τη συσκευασία και εξοικειωθείτε με το προϊόν. Βγάλτε το καπάκι και τοποθετήστε το στη λαβή. Κρατήστε το τεστ από την καλυμμένη λαβή και με το ρύγχος απορρόφησης προς τα κάτω απ’ ευθείας στη ροή των ούρων για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να υγρανθεί εντελώς. Μην ουρείτε στα παράθυρα αποτελέσματος και ελέγχου. Αν προτιμάτε, μπορείτε να συλλέξετε ούρα σε ένα καθαρό δοχείο και μετά να βυθίσετε μόνο το ρύγχος απορρόφησης στα ούρα, για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. 


Η εμφάνιση των δυο κόκκινων γραμμών στα παράθυρα αποτελέσματος (Τ) και ελέγχου (C) αποτελεί ένδειξη πιθανής εγκυμοσύνης, ακόμη και αν οι γραμμές έχουν διαφορετική απόχρωση. Η εμφάνιση μιας κόκκινης γραμμής μόνο στο παράθυρο ελέγχου (C), σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένδειξη. Μη λαμβάνετε υπόψη το αποτέλεσμα αν δεν εμφανισθεί κόκκινη γραμμή στο παράθυρο ελέγχου (C), ακόμη και αν έχει εμφανισθεί γραμμή στο παράθυρο αποτελέσματος (Τ). Επαναλάβετε την διαδικασία με ένα νέο τεστ. Υπάρχει πιθανότητα το τεστ αυτό να δώσει λανθασμένο αποτέλεσμα. Συμβουλευθείτε τον ιατρό σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ιατρικής φύσης.

 

Φάρμακα που περιέχουν hCG (όπως τα pregnyl, profasi, pergonal, APL) μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα θετικό αποτέλεσμα. Αλκοόλ, αντισυλληπτικά, παυσίπονα, αντιβιοτικά ή ορμονοθεραπείες που δεν περιέχουν hCG, δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα του τεστ. Κάποιες καταστάσεις διαφορετικές από την εγκυμοσύνη, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκικών κυστών και της εξωμήτριας κύησης, μπορεί να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα hCG, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


  • Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων, με επιπλέον χρέωση €1,50.

(H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι €499€ - Για παραγγελίες από €500 και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής).

  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.
  • Πληρωμή με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο φαρμακείο (για παραλαβές παραγγελιών από το φαρμακείο μας, Φιλαδελφείας 41, ΤΚ 13673, Αχαρνές).
  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. (Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών η παραγγελία απορρίπτεται αυτόματα από το σύστημα του Qpharmacy.gr)


Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:


Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".


Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:


Τράπεζα Πειραιώς

 Αριθμός Λογαριασμού: 5024-083489-841

 IBAN Λογαριασμού: GR5901720240005024083489841

 Δικαιούχος: QPHARMACY ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Δ.-ΡΟΤΣΚΟΣ E. OΕ


 Eurobank

 Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0273.91.0201411331

 IBAN Λογαριασμού: GR0502602730000910201411331

 Δικαιούχος: QPHARMACY ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Δ.-ΡΟΤΣΚΟΣ E. OΕ


 Alpha Bank

 Αριθμός Λογαριασμού: 569 00 2002 002712

 IBAN Λογαριασμού: GR6301405690569002002002712

 Δικαιούχος: QPHARMACY ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Δ.-ΡΟΤΣΚΟΣ E. OΕ


 Εθνική Τράπεζα

 Αριθμός Λογαριασμού: 09100544965

 IBAN Λογαριασμού: GR6901100910000009100544965

 Δικαιούχος: QPHARMACY ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Δ.-ΡΟΤΣΚΟΣ E. OΕΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.


Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το Qpharmacy.gr


Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank ή Εθνική Τράπεζα).


Συμπλήρωσε την αγορά σου!