Σχετικά με εμάς- Επικοινωνία

Η δημιουργία του Qpharmacy.gr προέκυψε σαν φυσική εξέλιξη των δύο φαρμακείων της φαρμακοποιού Δομνίκης Χρηστίδου, που με αγάπη και υπευθυνότητα σας φροντίζουν εδώ και οκτώ χρόνια. Με το βλέμμα στην προοπτική του μέλλοντος και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που μας προσφέρει η τεχνολογία, αποφασίσαμε να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας και να τους καλύψουμε πλήρως στους τομείς της υγείας, της πρόληψης, της φροντίδας, της περιποίησης και της ομορφιάς.


Επιθυμία μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα, πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας που γίνεται όλο και πιο πιεστική με όλο και λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Όλες οι κατηγορίες των προϊόντων που μπορούμε να διαθέτουμε χωρίς συνταγή γιατρού, όλα τα καλλυντικά περιποίησης και ομορφιάς, τα συμπληρώματα διατροφής, τα εργαλεία παρακολούθησης παθήσεων, τα προληπτικά μέτρα, τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά είδη και μια τεράστια ποικιλία από περισσότερα από 10.000 προϊόντα, είναι στη διάθεσή σας με ένα κλικ! 


Παντρέψαμε τη δυνατότητα που μας δίνουν οι ψηφιακές εξελίξεις, με την ανθρώπινη υπόσταση και την εξαιρετική επικοινωνία που έχουμε πάντα στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας και όλα αυτά τα συνδυάσαμε με την εμπειρία μας στον τομέα του φαρμάκου και του καλλυντικού. Εδώ λοιπόν, εκτός από τα υλικά που θα αναζητήσετε, θα βρείτε και τις υπεύθυνες συμβουλές και τα άρθρα που θα συμπληρώσουν μία εξελιγμένη κι ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών.


Στοιχεία Καταστήματος


Tηλέφωνo: 215 215 7915.

Διεύθυνση: Φιλαδελφείας 41 - ΤΚ 13673 – Αχαρνές


Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου:

Καθημερινά από 08:00 έως 16:00 εκτός Σαββάτου - Κυριακής και Αργιών.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο απαγορεύονται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, καθώς και παραλαβή και εκτέλεση συνταγών.